• Nieuw
  • Nieuw

1001 Hadiths

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 17,97
Inclusief belasting
"1001 Hadieths" is een boek dat, zoals de naam al verraadt, bestaat uit 1001 Ahadieth (meervoud van Hadieth, overlevering van de Profeet, vrede zij met hem). Deze verzameling Ahadieth is verzameld door Mehmed en Muhammed Dikmen. De Overleveringen van de Profeet, vrede zij met hem, zijn onze voornaamste richtijn van normen en waarden in ons dagelijkse leven, het gezinsleven en als het gaat om andere sociale betrekkingen. Met dit boek wordt gepoogd een stap dichter bij dat doel te komen. De verzam

"1001 Hadieths" is een boek dat, zoals de naam al verraadt, bestaat uit 1001 Ahadieth (meervoud van Hadieth, overlevering van de Profeet, vrede zij met hem). Deze verzameling Ahadieth is verzameld door Mehmed en Muhammed Dikmen. De Overleveringen van de Profeet, vrede zij met hem, zijn onze voornaamste richtijn van normen en waarden in ons dagelijkse leven, het gezinsleven en als het gaat om andere sociale betrekkingen. Zoals we het er als Moslims allemaal unaniem over eens zijn dat Mohammed, vrede zij met hem, de beste mens is die ooit heeft geleed, zo zouden wij het ook unaniem eens moeten zijn dat zijn voorbeeld het beste voorbeeld is om te volgen, in alle facetten van ons leven. Met dit boek wordt gepoogd een stap dichter bij dat doel te komen. De verzamelde overleveringen in dit boek zijn gekozen omdat zij ons leven op een positieve manier kunnen beinvloeden en ervoor kunnen zorgen dat wij elkaar behandelen naar het beste voorbeeld dat de mensheid ooit heeft gehad. Dit boek telt 424 pagina's.
1020
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Islamproducten gebruikt cookies om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.